ማስታወቅያ

ለ 2010 ክረምት ተማሪዎች በሙሉ

• ምዝገባ የሚካሄድበት ጊዜ ከ03/11/10 ዓ.ም እስከ 05/11/10 ዓ.ም
  • አዲስ ተማሪዎች ምዝገባ ከ03/11/10 ዓ.ም እስከ 05/11/10 ዓ.ም
  • ትምህርት የሚጀምሮዉ ሃምሌ 05/10 ዓ/ም መሆኑን እያሳወቅን በተጠቀሰዉ ጊዜ ያልተመዘገበ ተማሪ የማናስተናግድ መሆናችን ለማሳወቅ እንወዳለን::
  • የምትመዘገቡበት ሊንክ የሚቀጥለው ነው::

ረጅስትራርና አልሙናይ

A group of students and staff members of Mekelle University attended a short introductory training on American football by Mr. Shaban Suleman Abulitsa from Kenya Federation of American football on July 9, 2018 at MU management hall.

Americ6

በአሁኑ ሰዓት መቀሌ ዩኒቨርሲቲ ከአዲግራት ዩኒቨርሲቲ በመቀሌ ዩኒቨርሲቲ አዲሀቂ ግቢ ጨዋታ እያካሄዱ ይግኛሉ።አሁን ባለው ውጤት መሰረት መቀሌ 5አዲግራት 4 በሆነ ውጤት ጨዋታቸውን ኣጠናቅቀዋል።

fasu fac 1

As a part and sideline event of the 9th edition of All Africa University Games which is colorfully hosted by # Mekelle_University , a Presidential Forum is taking place at Axum Hotel. Leadership and academia of the participant African universities are disdiscussing on issues pertaining to the theme "Managing Sport in a Changing Africa". PANAFRICANISM is also a subjuct to be discussed. Africa United!
#WeAreAfrica
#WeReallyCare